Valse profeten 2 – Zuster Faustina en haar valse Christus

Het beeld van valse Jezus en Faustina zijn maçonnieke creaties. Jezus en Zijn bruid zijn zuiveren wonen in de waarheid, en niet in bedrieglijke harten! Het enige dat nodig is om te sterven, is een druppel gif ! Uit de Faustina-beker.

Als Zuster “Faustina” zo’n zuster (of heilige) was, waarom is haar dagboek dan vol met ketterij?

Waarom zei ze heiligschennend dat een ‘gastheer’ zichzelf in haar handen had gelegd (pagina 23),

probeerde ze zichzelf pompeus te bevrijden van onze Dierbare Goddelijke Heer en Redder Jezus Christus ‘volmaakte oordeel (pagina 168),

verhoogt ze zichzelf (gewoon, (net als jij en ik) alleen maar een zondaar) boven zelfs onze Lieve Vrouwe, de Allerheiligste Maagd en Moeder Maria (pagina 288)

en boven de Engelen (pagina 400),

en wordt ze “God” (pagina 643)?

Waarom geloofde ze in een “Jezus” “Christus” die alles alleen ter wille van haar gedaan heeft (pp. 89, 176, 191, 247, 400, & 417),

vraagt ze om over de hele wereld “gebeden” te worden om genade  (pagina 208),

had God een “liefdes” obsessie met haar (pagina 400),

wil ze dat Zijn “Genade” aanbeden wordt (pagina’s 260, 374, & 382),

behandelde God haar alsof ze een heilige was terwijl ze nog steeds een zondaar was (pagina 583),

gelooft ze in noch goed noch slecht (blz. 602),

is ze een Poolse nationalist (pagina 612)

en pronkt met Zijn krachten wanneer zij in de verleiding komt (pagina 643)?

Overgenomen van Facebook

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

4 reacties

  1. Door deze privé openbaringen, en ook niet weinig door de tussenkomst van Poolse tegen-Paus Johannes Paulus II, heeft Faustina de eeuwenoude devotie tot het Heilig Hart van Jezus bijna volledig verwoest. In de kerken zijn zelden nog traditionele afbeeldingen te vinden van het fysieke Hart van Jezus zoals Hij dit heeft getoond aan Zr. Margaretha Maria Alacoque in 1675, zelfs in Paray-le-Monial schijnt het verdwenen te zijn! De Heilig Hart-devotie door Christus gewild, door de kerk met zoveel zorg verspreid en aanbevolen, die Evangelisch is en authentiek, is door deze valse chauvenistische beweging uit Polen vrijwel volledig te gronde gericht.

    Like

      • Juist met de aanbidding van het physieke Hart van de Verlosser getuigt de ware christen van zijn geloof in de Incarnatie van het Woord. Want Jesus is volledig God en volledig mens tegelijkertijd. En alles van zijn aanbiddelijk lichaam en bloed is menselijk, maar mag tegelijkertijd ook als Goddelijk worden aanbeden. Hoe mooi nu is de aanbidding van dat lichamelijke Hart, wat ten behoeve van onze redding is doorstoken geweest op het Kruis, en waaruit het Bloed en water is gevloeid, ten leven van de Kerk. De modernistische theologen, met hun geslepen spitsvondigheden, ingegeven door de duivel, vonden deze “verdeling” van het Lichaam in Handen, Aanschijn, Hart, en Bloed (vier speciale devoties) getuigen van een niet passende, “biologistische” manier van devotie, en prezen dan de moderne, veel “mooiere” verering van de gehele Christus en de algemene barmhartigheid van God, als een vooruitgang in het geestelijk leven. Zo de mensen voorspiegelend dat dit een meer authentieke vorm van spiritualiteit zou zijn. Alleen de ware bedoeling hierachter was, om de Heilig Hart verering, door de eeuwen heen gekoesterd door de Kerk, een dodelijke slag toe te brengen. Zoals de duivel zo vaak zijn listige voorstellen doet, onder het mom van heiligheid. Deze aanval was de Lanssteek in het hart van de Kerk, de mystieke Bruid van Christus, die in onze tijd toch immers dezelfde Kruisweg heeft moeten gaan als haar Heer. Met alle bespotting, verwondingen, vertrapping en tenslotte de smadelijke dood. Maar wij weten dat deze Kruisweg nodig was voor onze Verlossing, en ons geloof leert, dat die Bruid ook samen met haar Heer, in glorie weer zal verrijzen.

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.