Eindelijk: een schitterend boek met de waarheid over Vaticanum II

Zeven jaar heeft het geduurd, maar nu is de lang verwachte studie over Vaticanum II hier

Voor Vatican II Exposed as Counterfeit Catholicism is gebruik gemaakt van alle beschikbare primaire documenten. Dit uitgebreide boek legt nauwgezet en volledig het Wie, Wat, Waar, Wanneer, Waarom en Hoe uit van het Tweede Vaticaans Concilie. Hoewel de liturgische en leerstellige veranderingen die werden doorgevoerd na het Tweede Vaticaans Concilie snel tot stand kwamen, laat deze studie zien dat deze veranderingen hun wortels hadden in de zestiende eeuw en meer momentum verzamelden naarmate de tijd verstreek. De invloeden van het Modernisme, de Vrijmetselarij en het Communisme gistten onder de oppervlakte al lang vóór de bijeenroeping van Vaticanum II. Hoewel het Vaticaan krachtig en herhaaldelijk werkte aan het verwijderen van ketters die zich aan deze overtuigingen hielden, stelt Vatican II Exposed as Counterfeit Catholicism dat deze krachten en de mannen in hun dienst  onder de grond nauwgezet te werk gingen om de Kerk tot een nieuwe instelling om te vormen: een ‘Kerk’ die nu weinig gelijkenis vertoont met de Katholieke kerk. De lezers zullen Vaticanum II zien als nooit tevoren! Ze komen achter de schermen om tussen de Concilievaders te zitten, hun toespraken te horen, mee te doen aan de debatten en te begrijpen hoe en waarom ze hebben gestemd om de radicale veranderingen in leer en liturgie goed te keuren. Biografieën van alle belangrijke spelers van Vaticanum II zijn ook opgenomen, evenals hoofdstukken over elke sessie, hoe elk sacrament is veranderd en een analyse van hoe deze veranderingen het geloof van miljoenen mensen hebben beïnvloed.

31 Hoofdstukken, 809 pagina’s, $49,99 http://www.stjosephsmedia.com/v2cc.htm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.