Repertorium van de Non Una Cum Miscentra

Sinds de ketterijen en dwalingen van Vaticanum II en zijn hiërarchie de geesten en zielen van de mensen vergiftigen, kan een priester niet meer de H. Mis lezen ‘in eenheid met de bisschop van Rome, paus N.’ Zo’n gebed zou godslasterlijk zijn!

Over heel de wereld zijn er geldig gewijde(1) priesters die het ketterse Vaticanum II en de Nieuwe Mis afwijzen en doorgaan met geloof en liturgie alsof er nooit een zogenaamd Tweede Vaticaans Concilie is geweest. Hun miscentra zijn te vinden in het volgende repertorium. Dit is niet uitputtend, er kunnen nog andere centra zijn. De lijst is in het Frans, maar de gegevens zijn internationaal.

Wij hopen dat u een geschikte plaats hebt of zult vinden om het ware geloof te horen en de ware liturgie te vieren.

Klik om toegang te krijgen tot 2019_Centres-de-Messe.pdf

(1) Geldig gewijd betekent: gewijd volgens het Rituale van vóór 1969, toen Paulus VI de priesterwijding veranderde in de aanstelling van een voorzitter van de vergadering van de gelovigen, maar niet meer zoals daarvoor: een offerpriester die de macht heeft gekregen het Heilig Misoffer op te dragen voor de levenden en de doden. Daarbij moet de bisschop zelf ook geldig gewijd zijn volgens hetzelfde oude Rituale, dus bekleed met de macht om offerpriesters te wijden. Uitvoerige uitleg van deze kwestie vindt u in onze publicatie ‘Het Priesterschap van Boven’ door Pater H. Vernooy W.P., te bestellen per email naar trouwkatholiek@gmail.com, € 17,50.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.