Gebed van eerherstel

Een gebed dat een Zuster Claris uit het Vagevuur hield…

 

Eeuwige Vader, ik offer U het Heilig Hart van Jezus met gans zijn liefde, zijn smarten en al zijn verdiensten:

Om uit te boeien al mijn zonden, vandaag en heel mijn leven door bedreven.

Ere zij de Vader, enz.

Om te louteren al het goede dat ik slecht deed vandaag en heel mijn leven.

Ere zij de Vader, enz.

Om te vergoeden al het goede dat ik verwaarloosde te doen vandaag en heel mijn leven lang.

Ere zij de Vader, enz.

 

Nota — Een arme overledene Claris zou na haar dood, zo verzekert men, aan haar Moeder Abdis verschenen zijn om haar te zeggen, dat zij door middel van dit gebed, elke avond opgezegd, de gunst bekomen heeft van de pijnen van het Vagevuur bevrijd te blijven.

Imprimatur Forojulii, 31 Mei 1927

H. Arsène V. G.

 

 

2 reacties

  1. Merci! Ik bid dit gebed al jaren. gr Marius

    Virusvrij. http://www.avg.com

    Op za 27 jul. 2019 om 22:45 schreef WordPress.com :

    > Trouw Katholiek posted: ” Een gebed dat een Zuster Claris uit het Vagevuur > hield… Eeuwige Vader, ik offer U het Heilig Hart van Jezus met gans > zijn liefde, zijn smarten en al zijn verdiensten: Om uit te boeien al mijn > zonden, vandaag en heel mijn leven door bedr” >

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.